Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man aangehouden na trekken aan portier politieauto

Toegevoegd: 23-10-2021, 13.51 uur
Man aangehouden na trekken aan portier politieauto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Agenten hebben vrijdag in Middelburg een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou onder invloed van alcohol en mogelijk drugs op een brommer hebben gereden.


De man werd rond 19.50 uur staande gehouden toen agenten zagen dat hij aan de deur van een geparkeerde politieauto stond te trekken. Even verderop werd de man door de politie aan de kant gezet. Hij bleek volgens de agenten onder invloed te zijn.

Daarop is hij aangehouden en is zijn rijbewijs ingevorderd. Bij fouillering bleek hij ook nog een mes op zak te hebben. Dat is in beslag genomen. Op het bureau is bloed bij hem afgenomen voor een bloedproef. Na verhoor is de verdachte weer in vrijheid gesteld. Hij kreeg processen-verbaal voor baldadigheid en de wet wapens en munitie uitgereikt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (23-10-2021 om 20:36)
Maar waarom vrijlaten??? Gewoon een nacht en dagje vastzetten zodat hij kan overdenken wat hij allemaal heeft gedaan. Ze komen wel erg snel op vrije voeten. Als hij nu eens autospiegeltjes ging stuktrappen, of ruiten vernielen. Wie had dan op de blaren gezeten?? Niet dit stuk onbenul, maar diegene waarbij de schade is ontstaan. Bezopen en drugs, gewoon even laten zitten. Als ze geen kwaad meer kunnen doen dan pas vrijlaten.
Franky (23-10-2021 om 14:09)
Hoe komt het toch dat mensen de laatste tijd zo verward raken... Tja drugs maakt meer kapot dan je lief is.
Cookie-instellingen beheren