Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaar gedumpte kluis Renesse

Toegevoegd: 08-11-2021, 17.37 uur
De kluis werd aangetroffen in Renesse.
De kluis werd aangetroffen in Renesse.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RENESSE - De agenten van het basisteam Oosterscheldebekken zijn op zoek naar mensen die meer weten over een kluis die onlangs werd aangetroffen op Schouwen-Duiveland.


Volgens de politie werd de kluis recent aangetroffen nabij de Vroonplas in Renesse. De politie is nu op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Om die reden is een foto van de kluis gedeeld op sociale media.

Degene die de kluis herkent kan contact opnemen via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (10-11-2021 om 16:09)
Peter Q Je fantasie slaat af en toe behoorlijk op hol als het over de rol van de politie gaat.
Peter Quest (9-11-2021 om 11:44)
Ze vragen nog net niet of diegene die deze kluis heeft gedumpt zichzelf wil melden. En bij deze, hahaha ik zou mijzelf niet melden ook al was die bij mij gejat. Voor je het weet ben je aansprakelijk voor een milieu delict en dan krijg je als gedupeerde ook nog effen de rekening van oom agent.
jan (8-11-2021 om 19:31)
Je zou zeggen is er geen aangifte gedaan ,of is het te moeilijk voor sommige dienders om met de computer te werken ,of zitten ze liever achterover op hen krent
Joo (8-11-2021 om 19:22)
Wellicht van de vele (bedrijfs) inbraken uit Zeeuws Vlaanderen denk dat ze ook wel willen weten waar de inhoud is gebleven toch als er nog iets tegen word gedaan...zijn benieuwd succes!
Cookie-instellingen beheren