Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Brand in kledingcontainer Yerseke

Toegevoegd: 13-11-2021, 16.29 uur
Ter plaatse stond een container voor de inzameling van kleding in brand.
Ter plaatse stond een container voor de inzameling van kleding in brand.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Onbekenden hebben vrijdagochtend in Yerseke brand gesticht in een container voor de inzameling van kleding. De brandweer moest ter plekke komen om te blussen.


Nadat rond 05.10 uur al een melding was binnengekomen van een containerbrand bij het Schuttershof was het rond 08.00 uur raak bij de Oude Torenstraat. Ter plaatse kwam rook uit een inzamelingscontainer van Curitas, een organisatie die textiel en schoeisel inzamelt om deze her te gebruiken of anders te recyclen.

De brandweer van Yerseke kwam ter plekke om te blussen. Om de container te openen moest hydraulisch gereedschap worden gebruikt. Over de ontstane schade is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren