Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Mogelijke steekpartij Bloemenlaan Vlissingen

Toegevoegd: 18-11-2021, 00.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de Bloemenlaan in Vlissingen is vanavond een persoon gewond geraakt. Mogelijk was er sprake van een steekpartij, maar dit is nog niet bevestigd door de politie.


De melding kwam om 21:15 uur binnen bij de meldkamer. Politie, ambulance en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. Ter plaatse is het slachtoffer opgevangen in een ambulance en behandeld. De helikopter is niet meer ter plaatse gekomen. De gewonde is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn letsel is verder niks bekend.

Omdat de verdachte mogelijk nog in de woning aanwezig was is er een ondersteuningsgroep van de politie ter plaatse gekomen. Ook zijn er twee politiehonden ingezet. Het team heeft een deur geforceerd en is de woning binnengegaan. Voor zover bekend werd de verdachte niet aangetroffen.

 In de omgeving heeft de politie nog met diverse eenheden gezocht. Er zal een onderzoek worden ingesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dagobertje (18-11-2021 om 21:13)
Kan je wel zegge ja Douwe dabert iets beters hebben ze toch niet te doen dan onze hulpverleners onnodige te belasten hiermee pff.
Douwe dabert (18-11-2021 om 08:18)
En nu is het wachten op een vergeldingsactie zeker?
Cookie-instellingen beheren