Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het zuidoosten ook zon
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 34 km

Scooterrijder naar het ziekenhuis na eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 19-11-2021, 14.04 uur
De hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te bieden.
De hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te bieden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De bestuurder van een scooter is vrijdagochtend per ambulance naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig ongeluk in Middelburg. Vermoedelijk gebeurde het ongeluk door gladheid op de weg.


Het ongeluk gebeurde 10.15 uur op de Kruitmolenlaan in de bocht naast het Calvijn College in Middelburg. Vermoedelijk gleed de scooterrijder uit en kwam daarbij ten val. Omstanders schoten de bestuurster te hulp totdat de hulpdiensten arriveerden.

De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om de scooterrijder hulp te bieden. Omdat de bestuurster van de scooter last had van haar elleboog is ze volgens de politie uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren