Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten vangen fietsendieven dankzij list

Toegevoegd: 20-11-2021, 14.04 uur
Agenten vangen fietsendieven dankzij list
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag fietsendieven gearresteerd die in Middelburg een elektrische fiets wilden stelen. Dankzij een list konden agenten de dief uiteindelijk in de boeien slaan.


Volgens de politie werd een elektrische fiets meegenomen vanuit het centrum van Middelburg. Wat de dieven echter niet wisten was dat de fiets voorzien was van een GPS-trackingsysteem. Daardoor vonden de agenten de elektrische fiets verstopt in de struiken terug op het Seisbolwerk.

Om de dieven in de val te lokken, wisselden de agenten de gestolen fiets om voor een exemplaar van de politie. Vervolgens wachtten de dienders verstopt in de struiken af tot iemand het voertuig mee wilde nemen. Binnen drie kwartier was het volgens de politie al raak toen twee mannen gericht de bosjes in liepen. Daarop kwamen de agenten in actie om het tweetal te arresteren. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees van Welij (21-11-2021 om 13:56)
Straf nihil. Je bent beter af als verdachte/dader, dan een eenvoudige aangever/ster. Bedankt Rechtbank Zeeland/W Brabant.
een inwoner (20-11-2021 om 22:02)
Goed werk van de politie .
Johan (20-11-2021 om 19:01)
Die fietsendief kan nu hetzelfde zeggen als Jos B: Ik moest een plasje doen en ik zag ineens een fiets in de bosjes liggen. Van diefstal weet ik niets af.
Truus (20-11-2021 om 18:01)
Je zal maar hard gewerkt hebben om een E-bike te kunnen kopen. Dat moeten die dieven ook eens doen…werken voor je spullen ipv te jatten van een ander!
zeeuw (20-11-2021 om 16:47)
pak ze maar goed aa n moet meer gebeuren
Cookie-instellingen beheren