Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 68 km

Brandweer uitgerukt voor brandje in kledingcontainer

Toegevoegd: 24-11-2021, 23.35 uur
De brandweer moest de container openbreken om de brand te kunnen blussen.
De brandweer moest de container openbreken om de brand te kunnen blussen.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Remi Mesu

KRABBENDIJKE - De brandweer van Krabbendijke is woensdagavond uitgerukt voor een brand in een container in Krabbendijke. De brand was vermoedelijk door afgestoken vuurwerk ontstaan.


De brandweer werd rond 20.30 uur gealarmeerd voor een containerbrand in de Dorpsstraat in Krabbendijke. Op het dorp stond een kledingcontainer bij de plaatselijke supermarkt. De container was, vermoedelijk door afgestoken vuurwerk, in brand gevlogen.

De bluslieden van de post Krabbendijke gingen ter plaatse voor het brandje. Om het vuur te kunnen doven, moesten de medewerkers van de brandweer de container openbreken. Toen het brandje geblust was, kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (25-11-2021 om 12:47)
Alleen hiervoor is een algemeen vuurwerkverbod is de juiste oplossing!!!
Cookie-instellingen beheren