Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon bedolven na instorten put Middelburg

Toegevoegd: 28-11-2021, 20.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De huldiensten zijn zondagavond groots uitgerukt na een melding van een ernstig ongeluk in Middelburg. Een persoon is hier bedolven na het instorten van een put.


Rond 19.10 uur werd er melding gemaakt van het incident aan de Nieuwstraat. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. Meerdere politie-eenheden, de ambulancedienst en de brandweer zijn ter plaatse. Ook is er een hoogtereddingsteam van de brandweer ter plaatse.

Volgens de hulpdiensten ter plekke gaat het om een incident in de achtertuin van een woning. Hier is iemand in een put gevallen welke daarna is ingestort. Hoe het met de patiënt gaat is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren