Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Oudelande

Toegevoegd: 29-11-2021, 09.28 uur
Door: Remi Mesu

OUDELANDE - De bestuurder van een personenauto is maandagochtend bij Oudelande in de sloot beland. Na het ongeluk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 08.00 uur op de Dierikweg bij Oudelande. De bestuurster van een personenauto verloor daar, vermoedelijk door de gladheid, de controle over het voertuig en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse voor het ongeluk. Na controle door het aanwezige ambulancepersoneel, kon de bestuurster door een bekende naar huis worden gebracht. Een berger moest naar de plek van de locatie komen om de auto uit de sloot te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (29-11-2021 om 21:55)
@jan, gezien de schade zal het wel mee vallen met aan de snelheid houden. En de weg is zo breed dat er geen midden strepen op staan. Ofwel, de sloot is bijna niet te missen bij gladdigheid.
jan (29-11-2021 om 12:27)
Als jij je aan de snelheid houd dan land je niet aan de andere kant van de weg zoals je op de foto en sporen kunt zien .
Cookie-instellingen beheren