Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Flinke schade aan speelobjecten door vuurwerk

Toegevoegd: 22-12-2021, 22.42 uur
Onder meer in de voetbalkooi is schade te zien.
Onder meer in de voetbalkooi is schade te zien.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Verschillende speelobjecten in Oostburg hebben forse schade opgelopen door vuurwerk. Dat melden Zeeuws-Vlaamse agenten via hun Instagrampagina.


De jeugdagenten van Zeeuws-Vlaanderen laten via het social mediakanaal weten geschrokken te zijn van de vernielingen. Zo is zijn er op de kunststofmat van een voetbalkooi en op een speelberg in Oostburg verschillende schroeiplekken te zien.

De politie laat weten dat de kans bestaat dat de gemeente de voetbalkooi weghaalt als de overlast en vernielingen blijven aanhouden. De jeugdagenten roepen de jongeren in Oostburg op om er samen voor te zorgen dat het netjes blijft.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (23-12-2021 om 14:26)
ben het volkomen eens met jacob .het is net of opvoeden tegenwoordig niet meer door de ouders gebeurd wat wel zou moeten en normaal is ,maar dat ontbreekt om welke reden dan ook nog al eens.en dan mag de ''maatschappij '' het weer opknappen .het zal zeker om een kleine groep gaan maar die verpesten het voor iedereen met als gevolg dat niemand meer kan genieten .ik zeg hier al vaker ,als deze klootzakken want dat zijn ze gepakt worden zet ze dan maar vast tot na Nieuwjaar .dan hebben de hulpverleners daar geen last van .en hier ook gelijk de oproep .laten we het leuk en gezellig houden zeker voor hun .die waren ook liever thuis
KD (23-12-2021 om 14:09)
Stop eens met dat pamperen. Ze komen altijd weg met de boodschap niet meer doen jochie
Richard (23-12-2021 om 14:09)
We hebben al geen ene flikker in oostburg en dan willen ze dit halen omdat er een paar rotzakken wat willen afsteken vinden jullie het gek dat jongeren criminele dingen gaan doen in dorpjes zoals Oostburg dit is gewoon zelf om problemen vragen de jeugd heeft hier niks letterlijk niks met alle respect naar politie en de gemeente maar hang daar dan camera’s of iets maar haal het niet weg want dit is gewoon om overlast op te vragen van de jongeren
Dirk (23-12-2021 om 13:01)
velen onder ons zijn vergeten wat we vroeger deden .
jacob (23-12-2021 om 11:12)
Ik begrijp het niet meer oproepen om dit vandalisme te stoppen. Hebben de ouwelui geen zeggenschap meer over die gasten? of kijken ze ervan weg. Velen worden opgevoed zonder respect te leren voor anderen. De ouwelui zouden beter eens leren opvoeden.
moeder (23-12-2021 om 10:11)
Wat bezield die jeugd toch, krijgen ze dingen om zich te amuseren, kost allemaal veel geld en werk en dan moeten ze het vernielen. Laat ze tijdens de schoolvakantie en de kerstdagen maar meewerken met de mensen van de reinigingsdiensten. Zwerfvuil rapen, niet met een tang maar de blote handjes. Eens kijken of ze dan nog tijd en zin hebben om rottigheid uit te halen.
Cookie-instellingen beheren