Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 174 km

Brandweer gehinderd door geparkeerde auto's bij brand Yerseke

Toegevoegd: 14-01-2022, 23.40 uur
Volgens de politie is er door het oponthoud geen leed ontstaan.
Volgens de politie is er door het oponthoud geen leed ontstaan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

YERSEKE - De brandweer van Yerseke is vrijdagavond tijdens een inzet gehinderd door auto's die verkeerd geparkeerd stonden. Volgens de politie is er ondanks de hinder geen leed ontstaan.


De brandweer van Yerseke werd rond 19.30 uur opgeroepen voor een woningbrand in de Kerkhoekstraat in Yerseke. Toen de blusploeg richting de locatie van het incident wilde rijden, kwamen zij echter in de knel omdat verkeerd geparkeerde auto's in de weg stonden.

Volgens de wijkagenten in Reimerswaal ontstond er door de hinder geen onnodige schade of leed. De agenten roepen mensen op om na te denken waar ze hun auto parkeren. Volgens de hulpdiensten kan het oponthoud mogelijk levens kosten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jannetje (15-1-2022 om 19:50)
Had logischer geweest dat de chauffeur van de brandweerauto gelijk door de Langeville was gereden dan was er niets aan de hand geweest..
Kees (15-1-2022 om 18:18)
Het is niet de taak van de politie maar van de verkeershandhaving om verkeerd geparkeerde auto's te bekeuren. In geval van brand gewoon er tussen persen of wegslepen door de politie.
optimist (15-1-2022 om 17:55)
Echt weer een uiting van de huidige tijd: alles voor eigen IK.
jacob (15-1-2022 om 11:22)
Dat er verkeerd geparkeerde voertuigen zijn beschadigd is hierbij een normale zaak. Mensen levens kunnen ervan af hangen. En de fout parkeerders nu niet zeuren en gewoon de schade zelf betalen. Denk na eer je parkeert maar er zijn erbij die hun voertuig mee zouden nemen voor een bezoek aan het toilet een paar meter lopen van hun parade paardje is er één teveel bij sommigen.
Maas (15-1-2022 om 08:41)
Triest dat die automobilisten verkeerd geparkeerd stonden!! ik ben van mening dat dit overal gebeurd zodra het avond is want dan is er heel weinig controle op dit soort zaken want de politie denk ik vind het teveel moeite om parkeerovertredingen te bekeuren in de nacht bij surveillance ,aan de andere kant misschien logisch i.v.m. personeelstekort!!!
Cookie-instellingen beheren