Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden in Goes

Toegevoegd: 20-01-2022, 17.58 uur
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Van Hertumweg.
Het ongeluk gebeurde op de rotonde bij de Van Hertumweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is donderdag gewond naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Goes. Het ongeluk gebeurde op een rotonde in de stad.


Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur op de rotonde die de Van Hertumweg en de Anthony Fokkerstraat met elkaar verbindt. Een fietser werd daar bij een van de in-en uitgangen van de rotonde geraakt door een auto.

Politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Na ter plekke verzorgd te zijn, werd de fietser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BOA (27-1-2022 om 08:45)
@Ria Jij kunt helemaal niet beoordelen of deze fietser haar of zijn hand wel of niet heeft uitgestoken, en Frans volgens mij met je met je pies naar de dokter. Wat een bijzonder asociale opmerking durf jij te plaatsen! Ik hoop dat de fietser weer is opgeknapt. Daar hoor ik mijn mede (reaguurders) helemaal nier over!
Ria (23-1-2022 om 10:54)
ik fiets er regelmatig. heb nog nooit last gehad van auto`s. pas je als fietser ook eens aan. Steek je hand uit als je rotonde verlaat. richting aangeven regel geld ook voor fietser. maar dat geld overal
Observer (21-1-2022 om 22:31)
De aard van de reacties getuigt niet echt van gezond verstand en doet het ergste vrezen wanneer ze elkaar gaan tegenkomen op welke rotonde, waar dan ook.
Wielrennert (21-1-2022 om 22:02)
Wat begrijpen automobilisten niet van haaientanden op het asfalt?
Michel (21-1-2022 om 18:13)
@Ja-Ja, uitstekende reactie.
Wallie (21-1-2022 om 17:26)
Ongelijkvloerse kruisingen voor fietsers en auto's (fietstunnels dus) is de enige goede en veilige oplossing op deze drukke kruispunten. Kunnen op andere plaatsen in Goes ook, dus waarom hier niet?
Cookie-instellingen beheren