Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto in sloot naast N258 Hulst, één gewonde

Toegevoegd: 23-01-2022, 13.21 uur - Update: 23-01-2022, 18.20 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een Poolse personenauto is zondag aan het einde van de ochtend van de weg geraakt bij de Langeweg (N258) in Hulst en vervolgens op zijn kop in een sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte gewond. Hij reed mogelijk onder invloed van alcohol.


Het voertuig reed rond 11.45 uur vanuit de richting van Axel naar Hulst. In de buurt van Absdale raakte de auto in de linkerberm om vervolgens enkele tientallen meters verder op zijn kop tot silstand te komen in een slootje tussen de N258 en de Riet- en Wulfsdijkweg.

De brandweer werd opgeroepen maar er zat niemand bekneld. De bestuurder raakte wel gewond. Deze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Bij de automobilist werd een blaastest afgenomen. Deze duidde op het gebruik van alcohol. De politie onderzoekt nu of de man inderdaad teveel alcohol op had om nog te mogen rijden.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld vanaf de parallelweg. De N258 bleef gewoon open, rond 13.15 uur was ook de parallelweg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren