Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 228 km

Auto te water A256 Goes, auto's negeren afzetting

Toegevoegd: 26-01-2022, 13.44 uur - Update: 27-01-2022, 00.03 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een personenauto is woensdag aan het begin van de middag te water geraakt vanaf de Deltaweg (A256) bij Goes. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de bestuurder. Diverse automobilisten negeerden de ingestelde afzetting. De politie heeft hen aangesproken.


De automobilist reed rond 13.00 uur vanaf knooppunt De Poel bij de A58 richting Wilhelminadorp. Net voor de Zeelandhallen raakte het voertuig van de weg en belandde het in een watergang. Hierop werden onder meer brandweerduikers gealarmeerd maar de automobilist bleek al snel op de kant te zijn. Ambulancemedewerkers hebben zich over hem/haar ontfermd.

Vanwege het ongeluk is ter plekke een deel van de rijbaan afgesloten. Verkeer kan hier wel passeren. Vanaf de A58 kon vanuit de richting van Bergen op Zoom tijdelijk niet de afslag worden genomen. Niet alle weggebruikers respecteerden echter de ingestelde afzetting. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat meldt op Twitter dat 7 automobilisten gewoon doorreden. Gewaarschuwde politieagenten hebben de betreffende personen aangesproken. Alle bestuurders kregen ook een boete.

Bergingsbedrijf De Moor is opgeroepen om de auto te takelen. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren