Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Meisje aangehouden na steekpartij Hulst

Toegevoegd: 27-01-2022, 11.11 uur
Politieagenten op de Grote Markt gisteravond.
Politieagenten op de Grote Markt gisteravond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HULST - Een meisje van 17 uit Hulst is aangehouden voor het steekincident dat gisteravond plaatsvond in die plaats. Bij het steekincident raakte een 56-jarige plaatsgenoot gewond. De man is door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.


Omstreeks 22.25 uur meldde een getuige dat er een man was neergestoken. “Vermoedelijk heeft het incident plaatsgevonden in een woning in Hulst. Het slachtoffer bevond zich op dat tijdstip niet meer in de woning, maar op de Grote Markt in Hulst”, zo zegt de politie.

Agenten gingen ter plaatse en troffen de gewonde man aan. Hij legde een korte verklaring af. De ambulancedienst had vervolgens bij Kapellebrug een rendez-vous met het team van de traumahelikopter. De verdachte meldde zich even later telefonisch bij de politie. Zij werd vervolgens aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Het meisje wordt donderdag door de politie gehoord.

Door agenten en rechercheurs is sporenonderzoek gedaan in en om de woning waar een en ander vermoedelijk had plaatsgevonden. Het vermoedelijke steekwapen is in beslag genomen. De aanleiding voor het steekincident is nog niet exact bekend en wordt nog door de politie onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (28-1-2022 om 19:47)
#Me-to?
bram goeree (28-1-2022 om 13:46)
waar gaat dit allemaal naar toe .daders worden steeds jonger .ik oordeel niet over het incident omdat ik de oorzaak niet weet ,maar de laatste tijd zie je steeds meer daders van 15-16 of 17 jaar met geweld incidenten met dodelijke afloop .misschien eens berechten volgens het volwassen recht .anders ben ik bang dat dit niet het laatste incident gaat zijn met zulke jonge daders
patje (28-1-2022 om 07:20)
@Jtg: Maar je weet niet wat de aanleiding is geweest.....
Jtg (27-1-2022 om 18:17)
Inderdaad @patje en dat voor een 17-jarig meisje.
patje (27-1-2022 om 15:38)
echt ernstig tjonge jonge!!!
Cookie-instellingen beheren