Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Traumahelikopter voor incident in Vlissingen

Toegevoegd: 30-01-2022, 23.52 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Vanwege een incident in Vlissingen is zondagavond een traumahelikopter bij Arnemuiden geland voor een rendez-vous met het ingezette ambulanceteam.


Nadat rond 20.50 uur melding was gemaakt van een medische noodsituatie aan de Boulevard Bankert werd rond 21.25 uur ook het Rotterdamse Mobiel Medisch Team opgeroepen. Het traumateam kwam per helikopter ter plekke. De helikopter landde overigens niet in Vlissingen maar in Arnemuiden. Hier was een rendez-vous afgesproken bij de Langeweg.

De politie zette tijdelijk de Langeweg af. De patiënt is rond 22.00 uur met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Even later keerde de traumahelikopter terug naar de basis bij Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren