Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Automobilist beboet vanwege te gladde banden

Toegevoegd: 28-02-2022, 18.30 uur
De bestuurder kreeg een boete van 220 euro.
De bestuurder kreeg een boete van 220 euro.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Agenten van de zeehavenpolitie hebben maandagochtend in Sas van Gent de bestuurder van een bestelwagen beboet die wel erg gladde banden had.


De agenten hielden een grenscontrole langs de Westkade (N252) en controleerden daarbij ook de genoemde bestelbus en diens bestuurder. Twee van de banden van de Iveco bleken niet meer door de APK heen te kunnen komen omdat ze nauwelijks nog profiel hadden.

Bij een meting had één van de banden een profiel van 1,4 millimeter. De bestuurder van de bestelauto kreeg een boete van 220 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra de Nijs (2-3-2022 om 07:31)
Hij had voor dat geld al bijna 2 nieuwe banden. Hoe gestoord kun je zijn om in een land met veel regen met zulke banden te rijden. Levensgevaarlijk
AntiGSM (1-3-2022 om 16:27)
Zal zo'n gebakje naast je rijden of je tegemoedkomen en een klapband krijgen, boete kan niet hoog genoeg en direct band(en) laten vervangen, geen meter meer mee rijden!
Michel In (1-3-2022 om 07:56)
ik zie zelfs het touw erin
WTF (28-2-2022 om 21:05)
Bizar dit en hopelijk één WOK status totdat deze banden wel naar goede en apkwaardigebanden verwisseld zijn geworden
Cookie-instellingen beheren