Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man (21) gewond bij bedrijfsongeval Ritthem

Toegevoegd: 01-03-2022, 11.28 uur
Man (21) gewond bij bedrijfsongeval Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM - Bij een arbeidsongeval bij een bedrijf aan de Frankrijkweg in Ritthem is maandagavond een jongeman gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten boden hulp. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.15 uur. Ter plekke was een 21-jarige jongeman door een onbekende oorzaak ten val geraakt aan boord van een schip dat was afgemeerd aan één van de kades bij de Scaldiahaven. Vanwege de aard van het incident werd het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen om per traumahelikopter ter plekke te gaan. Omstreeks 18.40 werd het traumateam ter hoogte van Zierikzee gecanceld. 

De brandweer van Nieuwdorp is ter plaatse gekomen om het slachtoffer op een veilige manier naar de ambulance te brengen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren