Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie arrestaties na schietincident Serooskerke (W)

Toegevoegd: 09-03-2022, 08.08 uur
De verdachten werden later op de avond aangehouden.
De verdachten werden later op de avond aangehouden.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagavond laat in totaal drie personen aangehouden naar aanleiding van het schietincident dat eerder die avond plaatsvond in Serooskerke op Walcheren. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Rond 20.15 uur zou in een woning aan de Macarestraat in het dorp een conflict hebben plaatsgevonden in (vermoedelijk) de relationele sfeer. Hierbij werd mogelijk een schot gelost maar er raakte niemand gewond. Na de melding gingen politieagenten ter plekke in kogelwerende vesten maar er kon niet direct iemand worden ingerekend.

Aan het einde van de avond werden op de Nieuwe Vlissingseweg bij Vlissingen twee verdachten aangehouden die hier in een auto reden. Het gaat om een 21-jarige man uit Vlissingen en een 29-jarige man uit Oost-Souburg. Een derde verdachte, een 21-jairge man uit Grijpskerke, meldde zich op het politiebureau en is gearresteerd.

De verdachten zitten vast en worden vandaag verhoord. Op dit moment is het nog onduidelijk of er daadwerkelijk is geschoten bij de woning in de Macaréstraat. De recherche doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (9-3-2022 om 19:46)
Inderdaad @geldof helaas leven we niet in een beschaving ey
Klaas vaak (9-3-2022 om 11:48)
Als je een vuurwapen bezit lijkt mij dat altijd voorbedachte rade. Berg die kansparels maar lekker op.
JGeldof (9-3-2022 om 10:01)
Ongelofelijk, hoe kan het toch iedere keer weer dat het geweld waaruit ze ontvlucht zijn, toch weer mee komt. Ook ik heb wel eens onenigheid, maar dat blijft bij woorden. In het slechtste geval zijn dit woorden in de rechtbank waar een rechter mag beslissen wie er gelijk krijgt. Het onvermogen om het met woorden op te lossen en naar wapens/geweld te grijpen lijkt wel een cultuur ding. In een beschaving gebruik je geen geweld of wapens als burger.
Cookie-instellingen beheren