Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijdende bumperklever zonder rijbewijs van A58 gehaald

Toegevoegd: 14-03-2022, 20.19 uur
De bestuurder reed onder andere met een ongeldig verklaard rijbewijs
De bestuurder reed onder andere met een ongeldig verklaard rijbewijs
© Foto: Politie basisteam Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben vanmorgen een automobilist aan de kant van de weg gezet nadat deze op de A58 gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Bij controle bleek dat hij onder andere geen geldig rijbewijs had


De politieagenten reden omstreeks 08.15 uur in een onopvallend voertuig op de A58 vanuit de richting van Goes naar Middelburg. Al rijdend kwamen zij een haastige bestuurder tegen. Hij viel op door zijn snelheid en het bumperkleven. Volgens de politie drukte hij letterlijk iedereen voor zich van de weg.

Nadat de bestuurder van het voertuig aan de kant van de weg was gezet en werd gecontroleerd, bleekdat zijn rijbewijs al ongeldig was verklaard vanwege agressief rijgedrag in het verkeer. De agenten hebben bij de man een speekseltest voor drugsgebruik afgenomen. Deze bleek positief te zijn. De bestuurder van het voertuig weigerde hierop echter mee te werken aan een bloedproef.

Tegen de bestuurder is door de agenten proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, het weigeren van de bloedproef tijdens een verdenking van het rijden onder invloed van drugs, het rijden met een te hoge snelheid en het bumperkleven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (15-3-2022 om 16:53)
Zijn altijd dezelfde kneusjes die zich te goed voelen om op 1normale wijze rijbewijs te halen en zich asiocaal gedragen.
Loes (15-3-2022 om 13:27)
Zeker de auto-in beslag nemen ja. Rijdt hier morgen weer “gewoon” mee rond. En waarschijnlijk weer op dezelfde manier. En een hoge boete is hier ook zeker op z’n plaats.
r (15-3-2022 om 12:31)
En wat is hier vreemd aan ? Dit gebeurd elke morgen tijdens de ochtend spits. Beetje duwen en lelijk doen is blijkbaar een normale houding van bontkraagjes achter het stuur.
fietser (15-3-2022 om 10:28)
Kan niet snappen dat een persoon als deze een auto op zijn naam kan hebben, zonder geldig rijbewijs?
Philip (14-3-2022 om 23:19)
Beslag en boete heeft geen zin meer. Gevangenisstraf en permanente rijontzegging. Nogmaals recidive; tbs. En personalia vrijgeven van deze potentiële doodslager.
Mar (14-3-2022 om 22:37)
Ik heb deze idioot zien rijden. Hij zat op de linkerbaan zo onwijs dicht achter een busje, dat ik hoofdschuddend en vol ongeloof op de rechterbaan mijn snelheid heb geminderd. Was bang voor rare dingen (ongeluk) Ik heb niet gebeld met de politie omdat ik niet bel onder het rijden! Blij dat deze onverstand is opgepakt.
Cookie-instellingen beheren