Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt ongeval Westkapelseweg Zoutelande

Toegevoegd: 18-03-2022, 13.39 uur - Update: 18-03-2022, 14.23 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - De afdeling Forensische Opsporing (FO Verkeer) heeft onderzoek gedaan op de Westkapelseweg in Zoutelande naar het ongeluk dat eerder vanochtend plaatsvond. Bij het ongeluk raakte een meisje ernstig gewond.


Het slachtoffer kwam rond 07.45 uur ter hoogte van de voetbalvelden in botsing met een personenauto. Het meisje, 15 jaar oud en afkomstig uit Westkapelle, werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte zwaarbeschadigd. Agenten van FO Verkeer deden vrijdagochtend nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

De politie is onder meer bezig met het fotografisch vastleggen van de plaats van het ongeval. Vanwege het onderzoek is de Westkapelseweg geruime tijd afgesloten. Volgens de Provincie Zeeland wordt het verkeer omgeleid door de polder.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (18-3-2022 om 20:17)
Sterkte voor alle betrokkenen. Hoop dat ze het red, dit moet een flinke klap zijn geweest en Dat op een weg met 60km/u.
Cookie-instellingen beheren