Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Sein ‘brand meester’ bij grote brand Biervliet

Toegevoegd: 27-03-2022, 21.34 uur
Bij het bestrijden van de brand werden meerdere brandweerkorpsen ingezet
Bij het bestrijden van de brand werden meerdere brandweerkorpsen ingezet
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

BIERVLIET - De officier van dienst van de brandweer heeft omstreeks 20.00 uur vanavond het sein ‘brand meester’ gegeven voor de grote brand die vanmiddag uitbrak bij een bedrijf in Biervliet. De brandweer zal nog enige tijd nodig hebben voor het nablussen.


De brand brak omstreeks 13.25 uur uit in een loods bij een bedrijf aan de Eiersgatweg in het buitengebied van Biervliet. Er werd al snel opgeschaald naar grote brand. De brandweer heeft door middel van een waterscherm een naastgelegen loods kunnen beschermen tegen overslag van de brand.

De loods waar de brand uitbrak was niet meer te redden. In de loods stond een vrachtwagen met een zeecontainer. Deze probeert de brandweer te redden door middel van het blussysteem Cobra. Met behulp van dit systeem wordt de lading gekoeld. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de eigenaar te assisteren bij het afhandelen van de schade.

Er zijn overigens geen gewonden gevallen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren