Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon aangehouden na woningbrand Oost-Souburg

Toegevoegd: 30-03-2022, 10.37 uur
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De politie heeft woensdag een persoon aangehouden naar aanleiding van de woningbrand in Oost-Souburg. Bij de woning is de Forensische Opsporing bezig om onderzoek te doen naar de toedracht van de brand.


De brand werd woensdag rond 08.00 uur gemeld als buitenbrand maar bleek volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) te woeden in de woning. Omstreeks 08.10 uur is opgeschaald naar middelbrand, mede omdat er mogelijk nog iemand binnen zou zijn. Na onderzoek bleek de bewoner niet thuis te zijn. Na ongeveer 50 minuten blussen, kon de brandweer het sein 'brand meester' afgeven.

Nadat de brand was geblust, kwam de Forensische Opsporing (FO) ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de brand. Mogelijk is de brand aangestoken. Een woordvoerder van de politie gaf in een reactie aan dat er één persoon is aangehouden naar aanleiding van de brand. Wat zijn of haar rol bij het incident is, is nog niet bekend.​


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren