Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietsster gereanimeerd na ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 01-04-2022, 10.19 uur - Update: 01-04-2022, 14.40 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeluk op de Siloweg in Middelburg is vrijdagochtend een bromfietsster zwaargewond geraakt. De gewonde is gereanimeerd naar het ziekenhuis gebracht.


De bromfietsster kwam omstreeks 09.15 uur ten val na een botsing met een bedrijfsauto. Dat gebeurde nabij het fietspad bij de kruising met de Kleverskerkseweg. Rond 09.30 uur werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde enige tijd later naast het Kanaal door Walcheren op de Siloweg.

De gewonde is rond 10.15 uur met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes (laatste foto's). De traumahelikopter is hier ook naartoe gevlogen omdat de trauma-arts meereed in de ambulance. Bij het landen en opstijgen in Goes stond de brandweer stand-by. De politie is bij de Siloweg een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is ter plekke afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren