Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugspand in Biezelinge drie maanden dicht

Toegevoegd: 07-04-2022, 08.46 uur
Drugspand in Biezelinge drie maanden dicht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BIEZELINGE - Burgemeester Fons Naterop van de gemeente Kapelle heeft woensdag 6 april 2022 een drugspand gesloten in Biezelinge. Eerder dit jaar werd daar een handelsvoorraad harddrugs aangetroffen. De gedwongen sluiting duurt drie maanden.


De politie trad op 23 maart 2022 het gebouw binnen en trof daar een handelshoeveelheid aan harddrugs aan. Nu heeft de burgemeester van de gemeente Kapelle besloten om de woning aan de Waardekensstraat in Biezelinge voor drie maanden te sluiten.

De burgemeester doet dit op basis van de Opiumwet. Deze wet geeft burgemeesters de bevoegdheid om bestuursrechtelijk op te treden door een drugspand te sluiten. Deze maatregel neemt de burgemeester, zodat klanten en dealers niet meer naar dit pand komen voor de handel in drugs. Herhaling moet daardoor worden voorkomen. Wie de overtreding in het pand heeft begaan, eigenaar, huurder, bewoners of een derde partij, is daarbij volgens de gemeente niet van belang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren