Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tesla loopt forse schade op bij ongeluk Terhole

Toegevoegd: 09-04-2022, 18.30 uur
Onder meer een Tesla liep forse schade op.
Onder meer een Tesla liep forse schade op.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERHOLE - Twee auto's zijn zaterdagmiddag getakeld na een ongeluk bij Terhole. Bij het ongeluk raakte geen van de betrokkenen gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de Hulsterweg bij Terhole. Twee auto's botsten daar door onbekende oorzaak tegen elkaar.Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

Beide voertuigen, waaronder een Tesla, liepen bij de botsing forse schade op. Allebei de voertuigen zijn door een bergingsbedrijf getakeld. Om de bergingswerkzaamheden veilig te laten verlopen, werd de weg tijdelijk afgezet door de politie.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (11-4-2022 om 18:32)
Wow... Een dikke vette TESLA.....
Jac (11-4-2022 om 11:48)
Zo goed zijn die elektronische hulpsystemen dus nog niet, ook een Tesla kun je nog gewoon in de prak rijden.
Erik Bakker (10-4-2022 om 23:17)
Ik denk dat dit komt omdat Tesla zelf nogal prat gaat op de goede werking van de rijhulp systemen. Als je als fabrikant steevast verkondigd dat de Tesla zo ontzettend veilig is dan kun je toch ook verwachten dat dat merk onder een vergrootglas ligt als deze bij een ongeluk betrokken i
Emergo (10-4-2022 om 18:37)
Worden debestuurders bij naam genoemd ? Nee Is het kenteken herkenbaar? Nee Dus waarom dit gezeur.
johan (10-4-2022 om 18:05)
Waarom moet er bij een ongeluk altijd vermeld worden dat er een TESLA bij betrokken was? ik zelf heb geen TESLA maar is dit belangrijk , als iemand een ongeluk krijgt wordt ook niet vermeld welke auto dit was .
Johan (10-4-2022 om 00:16)
Waarom moet de ene auto genoemd worden bij merk “tesla” de andere auto is toch ook gewoon een motorvoertuig! Een “tesla’ is ook maar gewoon een auto en status iets of zo. Nee ik ben niet jaloers vindt alleen dat deze auto en de bestuurders normaal mogen worden behandeld net als iedere andere automobilist met zijn motorvoertuig.
Cookie-instellingen beheren