Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Politie ingezet voor melding van bedreiging

Toegevoegd: 25-04-2022, 19.08 uur
Bij de fouillering werd geen mes aangetroffen.
Bij de fouillering werd geen mes aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie is maandag met spoed naar een woning in Middelburg gegaan voor een melding van bedreiging. Een huisgenoot zou daar een andere bewoner met een mes hebben bedreigd.


De alarmering kwam aan het eind van de middag binnen bij de politie. In een woning aan de Westmede in Middelburg zou een conflict tussen twee huisgenoten zijn ontstaan. Bij het ruzie in de woning, waar kamers worden verhuurd, zou een van de huisgenoten van de betrokken bewoner met een mes zijn bedreigd.

Eenmaal ter plaatse, fouilleerden de agenten de betrokkenen. Echter troffen de dienders daarbij geen mes aan. Verder wilde niemand volgens de politie aangifte doen. Om die reden werd dan ook niemand aangehouden. Wel gaan de agenten de eigenaar van de woning op de hoogte brengen van het voorval. Deze kan eventueel maatregelen nemen zoals één van de betrokken partijen verplaatsen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren