Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Traumahelikopter voor gevallen motorcrosser Rilland

Toegevoegd: 14-05-2022, 14.13 uur
Traumahelikopter voor gevallen motorcrosser Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND -  Op het motorcrossterrein aan de Bathseweg in Rilland is vanmiddag een motorcrosser ernstig gewond geraakt na een ongeval. Onder andere de traumahelikopter werd ingezet. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.20 uur op het motorcrossterrein. Toen het opgeroepen ambulancepersoneel ter plaatse was gekomen, bleek dat het slachtoffer toch ernstiger gewond was dan in eerste instantie werd gedacht. Daarom is een kwartier later ook het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer is na medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (14-5-2022 om 18:28)
stelletje zeikerds kijk eens wat het kost een weekendje betaald voetbal kosten voetbalwedstrijden in het afgelopen seizoen politie inzet 10,5 miljoen euro
JSL (14-5-2022 om 17:39)
Deze bestuurder heeft het kunnen weten dat hij een keer aan de beurt is… ik vind het de grootste onzin dat mensen zich moedwillig zich zo in gevaar brengen. En wij mogen het met z’n allen betalen… je wil niet weten wat deze actie kost.. Wat mij betreft mogen deze kosten inrekening gebracht worden.
Zwg (14-5-2022 om 17:17)
Iedereen die met het ongeval betrokken is geweest, bovenal het slachtoffer, van harte sterkte. Een vraag die toch oprijst is, hoe is het met de veiligheidsprocedures, hoe is het gesteld met de veiligheid van de crossbaan, en de bekwaamheid van de crossers zelf. Niet om schuldigen aan te wijzen. Maar er gebeurt zo toch geregeld een ongeval, zij klein of groot. Misschien moet dat tegen het licht gehouden worden. Voorkomen (al kan dat niet altijd) is beter dan genezen.
Johan (14-5-2022 om 16:42)
In de herfst vallen de blaadjes, in de lente vallen de wielrenners en de motorrijders.
vanpuffelen (14-5-2022 om 16:27)
Is toch wel een risico volle sport , er gebeurt daar nogal eens een ernstig ongeluk.| Beterschap en een beetje voorzichtig graag. Straks gaat de ziektekosten verzekering weer omhoog door dat gestunt.
GOOGLEeensNAARdrogredenenSUKKEL (14-5-2022 om 15:44)
@Marhe Eerste waar men weer aan denkt in Zeeland als er een ongeluk gebeurd... Meneer is zwaargewond en heeft altijd belasting betaald, herft u daar blijkbaar iets over te zeggen? Heeft u speciaal extra belasting betaald? Heeft u de desbetreffende meneer alvorens gewaarschuwd? Zullen we de verzorgingstehuizen ook dicht gooien er staat wel iedere dag een ambulance de laatste jaren.....
Cookie-instellingen beheren