Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

24-jarige Vlissinger aangehouden voor overval in Goes

Toegevoegd: 15-05-2022, 16.26 uur
24-jarige Vlissinger aangehouden voor overval in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

Goes - Vanmorgen heeft er een man een poging gedaan om een horecabedrijf aan de Wijngaardstraat in Goes te overvallen. De verdachte is door de politie opgepakt.


Een man stapte tussen 11.15 uur en 11.45 uur de zaak binnen en sprak een medewerker op een dreigende manier aan met de mededeling dat hij geld wilde. Voor deze werknemer was het niet duidelijk of de man in het bezit was van een wapen, maar hij voelde zich bedreigd. Een andere medewerker van het bedrijf zag wat er gebeurde en liep naar de overvaller toe. De overvaller zette het vervolgens op een lopen, de zaak uit. De politie werd gebeld en het signalement van de man is doorgegeven aan de agenten. Omdat die in de buurt van de Wijngaardstraat waren konden ze er heel snel zijn.

In de Van De Spiegelstraat troffen de agenten een man die aan het opgegeven signalement voldeed. In een gesprek met hen maakte de man steeds aanstalten om er vandoor te gaan. Medewerkers van het bedrijf gaven vervolgens aan de agenten door dat zij hem herkenden als de overvaller. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Door de politie werden een aangifte en getuigenverklaringen opgenomen. Ook zullen de camerabeelden meegenomen worden in het onderzoek dat is gestart. De aangehouden verdachte betreft een 24-jarige Vlissinger. Hij is ingesloten in een politiecellencomplex en is in afwachting van zijn verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (16-5-2022 om 14:53)
Krijgt tie nu één lindje?
Cookie-instellingen beheren