Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandweer Yerseke rukt uit voor gaslek

Toegevoegd: 17-05-2022, 09.13 uur
De lekkage ontstond aan de Grintweg in Yerseke.
De lekkage ontstond aan de Grintweg in Yerseke.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Remi Mesu

YERSEKE - De brandweer is maandagavond gealarmeerd voor een gaslekkage in Yerseke. Het lek was ontstaan tijdens graafwerkzaamheden in de tuin van een woning.


De brandweer van Yerseke werd rond 20.50 uur gealarmeerd voor een gaslekkage bij een woning aan de Grintweg in Yerseke. Tijdens graafwerkzaamheden was daar een gasleiding geraakt waarna een lek ontstond. De brandweer, die toevalligerwijs net een oefening in de buurt aan het afronden was, reden meteen door naar de locatie van de melding.

Eenmaal ter plaatste sloot de brandweer de Grintweg tijdelijk af. Toen een monteur van netbeheerder DNWG was aangekomen op de plek van de lekkage, kon de brandweer de situatie overdragen. DNWG zal de reparatiewerkzaamheden aan de gasleiding op zich nemen. Na de overdracht kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren