Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekincident in asielzoekerscentrum Middelburg

Toegevoegd: 18-05-2022, 00.42 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt voor een steekincident in het asielzoekerscentrum in Middelburg. Het is onbekend of er bij het incident iemand gewond is geraakt.


De politie en ambulancedienst werden rond middernacht gealarmeerd voor een steekpartij in het asielzoekerscentrum aan het Laurens Stommesweg in Middelburg. Voorlopig is het nog niet bekend wat er op het terrein heeft afgespeeld.

De ambulancedienst was ter plaatse om ondersteuning te bieden. Het is nog onduidelijk of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht. Ook is het niet bekend of er een verdachte is aangehouden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (18-5-2022 om 16:18)
Oekraïeners zijn vluchtelingen, de rest wat hier komt zijn gelukszoekers. Jammer dat Nederland maar mensen van over de grens blijft opvangen en steunen, maar de Nederlandse mensen er heel veel hinder van ondervinden
Emergo (18-5-2022 om 12:52)
Reageren we ook zo als het in de eigen straat gebeurd./
A W (18-5-2022 om 12:41)
Het is elke keer raak daar steekincidenten vechtpartijen. Ik snap niet als dit oprecht vluchtelingen zijn die het geweld in eigen land ontvluchten hier geweldsdelichten plegen. Ik heb dan ook zeer mijn twijfels over hun reden voor asiel aanvraag. Vluchtelingen die zich zo gedragen zouden enkele reis terug naar land van herkomst gestuurd moeten worden
P schipper (18-5-2022 om 09:20)
Gewoon opdoeken dat honk. Elke week wel prijs daar. Kansloze gevallen meteen naar een oorlogsgebied sturen, kunnen ze daar helpen.
Witte (18-5-2022 om 09:17)
stoppen met die handel , omdat het handel is van hogerhand !
Stefan (18-5-2022 om 07:14)
Dader opsporen , en gelijk na verhoor het land uit zetten . Allemaal wel mooi hè , profiteren van Nederland en je eigen toch zwaar misdragen.
Cookie-instellingen beheren