Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Botsing met twee auto's in Terneuzen

Toegevoegd: 19-05-2022, 18.11 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (21-5-2022 om 11:45)
Grappig, mijn mening; dat je je kennelijk aangesproken voelt door mijn typsels, en daarom maar meteen persoonlijk moet worden. Voorderest gaat het prima met mij en mijn leven en hoef ik geen beroep te doen op de geestelijke gezondheidzorg, bedankt voor de zorgen maar dat is niet nodig.
Mijn mening (20-5-2022 om 22:55)
Timsalabim, grappig hoe jij steeds reageert. Het lijkt er op dat je wat hulp nodig hebt van een psychiatrische instelling.
timsalabim (20-5-2022 om 05:26)
Grappig dat je steeds vaker ziet dat de betrokkenen ook gaan reageren op deze website en zo die voorbarige kortzichtige en bekrompen stuurlui hier op hun plek zetten. Wie kan er nou aan enkel wat foto's "zien" wat er is gebeurd? Daar is wel wat meer voor nodig, gelukkig werken de autoriteiten niet zo.
reactie op opmerkelijk weer (19-5-2022 om 22:24)
Wat grappig dat u precies weet hoe mevrouw heb gereden die mevrouw ben ik die gewoon sportschoenen aan had maar door de knal me voet bezeerd heb en me slippers aan heb gedaan die ik bij had. En oh ja dit is mijn eerste ongeval ever de auto heb ik zo gekocht dus weet niet, u was er bij zeker.
opmerkelijk weer (19-5-2022 om 20:08)
Niet de eerste keer voor mevrouw zo te zien. De hele auto is vijf verschillende kleuren rood.... Hoe onvoorstelbaar asociaal en dom moet je zijn om met slippers te gaan autorijden? Altijd weer in Terneuzen en Vlissingen weer dit soort "ongelukken" .
Cookie-instellingen beheren