Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 87 km

Ouderen gewond bij botsing IJzendijke

Toegevoegd: 03-07-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

IJZENDIJKE - Bij een botsing tussen twee auto`s op de kruising tussen IJzendijke en Waterlandkerkje zijn gistermiddag vier ouderen gewond geraakt.

Het passerende verkeer had gedurende geruime tijd last van oponthoud. Oorzaak van het ongeval was naar alle waarschijnlijkheid een inschattingsfout van de 73-jarige bestuurster, die vanaf de Turkeijeweg de provinciale weg N61 wilde oversteken naar IJzendijke. Ze zou geen voorrang hebben verleend aan een Duitse auto, die vanaf Biervliet op de provinciale weg reed richting Schoondijke.

De Duitsers belandden in de sloot; de brandweer heeft het dak van de auto eraf moeten zagen om de drie inzittenden, twee vrouwen van 74 en 76 jaar en een 76-jarige man, te bevrijden.Alle vier betrokkenen zijn met ambulances naar ziekenhuis De Honte in Terneuzen vervoerd. Over hun toestand is nog niets bekend.

Beide auto`s zijn zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren