Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw omgekomen bij aanrijding N61

Toegevoegd: 20-06-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

IJZENDIJKE - Een 76-jarige vrouw uit de gemeente Oostburg is gistermiddag om kwart voor vier bij een ongeval op de N61 bij IJzendijke om het leven gekomen.


De 34-jarige bestuurder van een vrachtwagencombinatie uit Lemmer reed over de N61. Toen hij ter hoogte van de Zevenhofstedenstraat kwam, stak de 76-jarige vrouw op haar fiets de straat over. Zij behoorde bij een groep van zeven fietsers van wie er al vier de weg waren overgestoken.

De vrouw heeft waarschijnlijk de vrachtwagencombinatie niet gezien en reed bij het oversteken tegen de rechterzijkant van de oplegger aan. Daarbij werd zij op de weg geworpen en kwam met haar hoofd op het wegdek terecht. De vrouw overleed ter plaatse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren