Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen bekneld onder tractor Middelburg

Toegevoegd: 01-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
MIDDELBURG - Een jongen is gistermiddag rond twaalf uur gewond geraakt na een val van een tractor. De tractor kantelde en kwam bovenop het slachtoffer terecht. Hij raakte met zijn benen bekneld onder één van de draaiende wielen. Hij kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

De jongen was gras aan het maaien op een veld aan de Breeweg tussen Middelburg en Koudekerke. Hij raakte met zijn wiel in een droge sloot, waarna de tractor kantelde. Zijn vader ontdekte hem toen hij hem middageten kwam brengen. Het slachtoffer was bewusteloos en werd met de ziekenwagen naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Het ongeval is het derde met een kantelende tractor in Zeeland in ruim twee maanden tijd.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren