Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na aanrijding op A58 Goes

Toegevoegd: 23-07-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Maandagmorgen rond zes uur raakte door nog onbekende oorzaak een automobilist de macht over het stuur kwijt op de zuidbaan van de A58.

Op dat moment reed de man vlak voor het viaduct waar de Goesestraatweg richting 's-Gravenpolder de A58 kruist. Hij raakte daardoor van de weg, sloeg over de kop, 'vloog' het talud van de A58 af, sloeg nog enkele malen over de kop, ramde een vangrails en kwam op z'n kop in de sloot naast de Goesestraatweg tot stilstand.

Het slachtoffer zag nog kans om op eigen kracht uit zijn totaal vernielde auto te komen. Bij aankomst van de ambulancedienst lag de man roerloos in de sloot. Na controle bleek hij echter wel bij kennis. Omdat de auto nogal onstabiel op z'n kop lag en het slachtoffer zich vlak ernaast in de sloot bevond werd door de ambulancedienst de brandweer ter plaatse gevraagd om de auto te stabiliseren.

De, in verband met het vakantierooster, dienstdoende ploegen 1 en 2 waren snel ter plaatse. Met behulp van een strop en de lier van de HV 47-70 werd de auto gestabiliseerd. Vervolgens assisteerden de brandweerlieden de ambulancedienst met het uit de sloot halen van het slachtoffer.

Daarna werd ook het wegdek schoongemaakt van olie, modder en gras, zodat tegen kwart voor zeven de brandweer terug kon keren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren