Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Oost-Westweg Kamperland

Toegevoegd: 08-06-2022, 07.53 uur - Update: 08-06-2022, 08.32 uur
Ernstig ongeluk Oost-Westweg Kamperland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op de Oost-Westweg (N255) bij Kamperland is vanochtend een ernstig verkeersongeval gebeurd. De weg is ter plaatse afgesloten.


Volgens de politie is sprake van een frontale aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen. Het ongeluk werd kort na 07.00 uur gemeld en vond plaats tussen De Banjaard en Kamperland. Na de melding werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet van het traumateam kon rond 07.25 uur worden geannuleerd. De helikopter vloog toen boven Goeree-Overflakkee.

Details over de toestand van de betrokkenen en de toedracht van de botsing zijn er nog niet. De N255 is ter plekke afgesloten vanwege sporenonderzoek. Hoe lang dat nog gaat duren, is nog niet duidelijk. De politie zegt dat weggebruikers rekening moeten houden met een langere reistijd.

Later meer


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scheldewater (9-6-2022 om 12:39)
Als reactie op onderstaande berichten: Ja ook ik zie ook dat er gebruikers zijn die met een slakkengangetje deze weg berijden. Dat is nu eenmaal een gegeven en dan blijf je in mijn ogen, gefrustreerd of niet er keurig achter rijden. En ja wanneer en een vrachtauto voor je rijdt moet je je aan zijn snelheid aanpassen. In de NL wetgeving is nou eenmaal wel een maximum snelheid geregeld maar geen minimum. Ben het wel met Peter Quist eens dat er bestuurders zijn die, volgens mij omdat ze van alles achter het stuur aan het doen zijn, niet genoeg hebben aan de rijstrook die voor hen bestemd is. Wat de oorzaak ook geweest mag zijn. Het is en blijft triest voor alle betrokkenen.
Koos P. (8-6-2022 om 16:51)
@Scheldewater: Da's een stukje frustratie. Als je regelmatige passant bent dan zul je vast ook wel gemerkt hebben dat veel mensen daar minder hard rijden dan is toegestaan. En zoals je misschien ook wel begrijpt is er niks zo frustrerend dan voorgangers die niet doorrijden terwijl je dat zelf wel wil. Resultaat is dus dat mensen dan gaan inhalen. Ook al mag het daar niet.
Peter Quest (8-6-2022 om 13:56)
Scheldewater. Ik rij daar dagelijks. Inhalen? Uh nou bij deze u ziet er meer dan ik. In de regel rijden ze allemaal netjes als slangetje achter de voorganger aan. Zelfs als die met 50km/h over de weg treuzelt. Dat gebeurt vaker dan 100km/h en inhalen. Wat zie ik wel vaak, maar daar krijg je de beste man niet mee terug en dat is triest, inkakken en over de 2e doorgetrokken streep rijden en het niet doorhebben dat er tegenliggers komen. Met de wielen in de berm en dan gaan tegensturen. Rij desnoods je auto aan gort want het is je leven niet waard om als een racket naar de linkerstrook gelanceerd te worden als er een tegenligger aan komt. Onderzoek zal het uitwijzen. Maar daar krijgt iemand zijn partner niet mee terug. Dat is het ergste.
Scheldewater (8-6-2022 om 08:43)
Het verbaast me nog steeds dat dit niet vaker gebeurt. Als regelmatige passant van deze weg, zie ik nog steeds, of beter gezegd, steeds meer, dat er ondanks het verbod wordt ingehaald. Natuurlijk zijn er omstandigheden dat de controle over een voertuig ongewild wordt verloren of dat er opzet in het spel zit.
Cookie-instellingen beheren