Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeluk Vlissingen was onder invloed

Toegevoegd: 14-06-2022, 10.30 uur
De bestuurder ramde een verkeersbord en lantaarnpaal.
De bestuurder ramde een verkeersbord en lantaarnpaal.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De bestuurder die dinsdagochtend met zijn auto in Vlissingen over de kop sloeg was zwaar onder invloed. Dat laat de politie via Instagram weten.


Het ongeluk gebeurde rond 03.50 uur op de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. De auto botste tegen een verkeersbord en lantaarnpaal en sloeg over de kop. De 20-jarige bestuurder raakte bij het ongeluk niet gewond.

Toen de politieagenten bij de weggebruiker een ademtest afnamen, bleek de automobilist veel te veel te hebben gedronken. Hierop werd het rijbewijs ingevorderd. Een officier van justitie zal bepalen wat er met het document gaat gebeuren. Ook kan de bestuurder een zogeheten Educatieve Maatregel Alcohol en verkeer (EMA) opgelegd krijgen. Deze cursus moet door de deelnemer zelf betaald worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (14-6-2022 om 17:25)
misschien wel gewond raken. leren ze sneller van
Johan (14-6-2022 om 11:44)
Dat deze bestuurder onder invloed was lijkt me geen verrassing. Een nuchtere bestuurder met een geldig rijbewijs zou zoiets waarschijnlijk nooit veroorzaken. Wel een hoop schade: een vrij nieuwe VW Polo en een hoop straatmeubilair om zeep. Het lijkt mij vrij onwaarschijnlijk dat deze 20-jarige die auto zelf heeft gekocht en betaald, dus ook de eigenaar van deze VW zal erg blij zijn met deze actie....
Grote Smurf (14-6-2022 om 10:48)
Wat een licht moet die gast zijn. Sowieso het zwaar onder invloed rijden is al dom, maar nog veel dommer om dan ook als een malloot zo te gaan scheuren. Gelukkig heeft ie niemand aangereden en gaat de verzekering dit niet vergoeden. Daarnaast nog een mooie EMA cursus van €1075,-. Kassa. Hopelijk wordt hij er wijzer van.
Cookie-instellingen beheren