Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Werkzaamheden veroorzaken gaslekkage in Goes

Toegevoegd: 17-06-2022, 15.40 uur
Het incident gebeurde in de Pauwenhof.
Het incident gebeurde in de Pauwenhof.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Tijdens werkzaamheden aan een glasvezelnetwerk is vrijdag in Goes een gaslekkage ontstaan. De brandweer rukte uit om de situatie onder controle te krijgen.


De lekkage ontstond rond 11.00 uur op het Pauwenhof in Goes. In de straat waren werkzaamheden aan een glasvezelnetwerk bezig. Tijdens de werkzaamheden werd een gasleiding geraakt waardoor de lekkage ontstond.

De brandweer werd opgeroepen voor het incident in Goes. Eenmaal ter plaatse stelden zij de omgeving veilig in afwachting van de komst van netbeheerder DNWG. Toen die aan waren komen, werd de situatie overgedragen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark witte (18-6-2022 om 22:33)
KLIC melding is wettelijk verplicht met graafwerkzaamheden met een machine. op de KLICmelding kijken is wel handig dan, wat een stelletje amateurs
Willem (17-6-2022 om 16:41)
Prutsers zeken nooit van een klikmelding gehoord.
Cookie-instellingen beheren