Weerbericht:
Warme nacht. Overdag zomers warm en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt rijbewijzen dronken weggebruikers in

Toegevoegd: 18-06-2022, 11.02 uur
Politie neemt rijbewijzen dronken weggebruikers in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In de Oosterschelderegio zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag diverse weggebruikers betrapt op het gebruik van alcohol. De politie heeft meerdere rijbewijzen ingenomen.


Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken zetten op verschillende locaties bestuurders aan de kant. Volgens de wijkagenten van de gemeente Reimerswaal werden zeker vijf personen betrapt die te veel alcohol op hadden om nog te mogen deelnemen aan het verkeer.

Vier van de vijf overtreders moesten hun rijbewijs direct inleveren. "Ze kunnen allemaal een forse sanctie verwachten van de verkeersofficier van het Openbaar Ministerie (OM)", zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (19-6-2022 om 14:42)
Mark helemaal geen rare reactie hoor .zo iemand zal je kind maar aan rijden of erger .ik denk dat jij dan wel anders gaat reageren .een auto in combinatie met alcohol is een moord wapen
Mark (18-6-2022 om 23:27)
Rare reactie moeder; totdat het uw zoon is. Dan praat u anders
Moeder (18-6-2022 om 16:52)
In de versnipperaar doen. Zodat ze opnieuw hun rijbewijs moeten halen. Plus cursus over wat drank in het verkeer kan veroorzaken.
snorre (18-6-2022 om 16:41)
Dat hebben ze dat goed gedaan de gendarmerie.
Michel (18-6-2022 om 16:12)
gewoon niet meer terug geven. Na een half jaar het rijbewijs in zijn geheel opnieuw laten behalen.
bram goeree (18-6-2022 om 13:17)
prima actie ,je leest en hoort de laatste tijd weer veel teveel over dronken bestuurders .zwaar straffen deze idioten want dat zijn ze
Cookie-instellingen beheren