Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 74 km

Bromfietsster overlijdt na aanrijding

Toegevoegd: 28-09-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
GRIJPSKERKE - Een 18-jarige vrouw uit de gemeente Veere is gistermiddag bij een ongeval op de Middelburgseweg tussen Middelburg en Grijpskerke om het leven gekomen. De vrouw kwam in botsing met een shovel en overleed ter plaatse. De bestuurder van de shovel had te veel gedronken en is aangehouden.

De bromfietsster reed rond vier uur over het fietspad uit de richting Middelburg naar Grijpskerke. De bestuurder van de shovel verliet ter hoogte van het benzinestation bij Buttinge de uitrit van een boerenbedrijf. Hij had de vrouw niet gezien.

Ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd de vrouw te reanimeren. De traumahelikopter en de brandweer verleenden assistentie. De bestuurder van de shovel, een 49-jarige man uit de gemeente Veere, moest mee naar het politiebureau, omdat hij ruim twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Na verhoor mocht hij, met een proces-verbaal, naar huis. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeluk.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren