Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Jongeren uit sluizencomplex Hansweert gestuurd

Toegevoegd: 22-06-2022, 20.56 uur
De jongeren werden door de politie uit het sluizencomplex gestuurd.
De jongeren werden door de politie uit het sluizencomplex gestuurd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

HANSWEERT - Politieagenten hebben vanavond een groep jongeren uit de sluizen van Hansweert gestuurd. De jongeren begaven zich op gevaarlijk terrein.


De politie kreeg omstreeks 20.10 uur de melding dat er meerdere personen in en om het sluizencomplex aan het zwemmen waren. De politie heeft de jongeren gesommeerd het water uit te komen.

Het is op diverse plaatsen gevaarlijk en verboden om te zwemmen. Dat geldt ook voor springen van bruggen. Als je in de vaarwegen van rivieren, in kanalen, in de omgeving van afmeerplekken voor schepen en in de buurt van een burg/sluis/stuw of een ballenlijn zwemt riskeer je een boete van €150.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren