Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
87 files van totaal 347 km

Automobilist botst eenzijdig op middenberm

Toegevoegd: 25-06-2022, 02.39 uur - Update: 25-06-2022, 11.38 uur
De auto liep forse schade op door het ongeluk.
De auto liep forse schade op door het ongeluk.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

SAS VAN GENT - Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Sas van Gent op een verhoogde middenberm gebotst. Een 30-jarige bestuurder raakte bij het eenzijdige ongeluk gewond.​


Het ongeluk gebeurde rond 01.30 uur op de Westkade bij Sas van Gent. De automobilist reed over de weg in richting van Terneuzen toen die op een verhoogde middenberm botste.

De auto ramde verschillende borden die op de middenberm stonden en kwam enkele tientallen meters verder tot stilstand. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Uiteindelijk is de auto door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen. De bestuurder van de personenauto, een 30-jarige Vlissinger, moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (25-6-2022 om 10:23)
zooo rechtdoor rijden is ook een vak
Cookie-instellingen beheren