Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt in Aardenburg voor reanimatie

Toegevoegd: 25-06-2022, 07.52 uur
Traumahelikopter landt in Aardenburg voor reanimatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - De traumahelikopter uit Rotterdam is zaterdagochtend naar Aardenburg gevlogen om assistentie te verlenen bij een reanimatiemelding. Meerdere ambulances en brandweereenheden kwamen ter plaatse voor de noodsituatie.


De medische noodsituatie ontstond rond 06.15 uur in de Tuimelsteenstraat in Aardenburg. Verschillende hulpdiensten, zoals de ambulancedienst en de brandweer, rukten uit om eerste hulp te bieden. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen om naar de plaats van de melding te vliegen.

Uiteindelijk landde de helikopter ook bij Aardenburg waarna de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) zich over de patiënt ontfermden. Het is niet bekend hoe de persoon er aan toe is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren