Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw in scootmobiel met spoed naar ziekenhuis na botsing

Toegevoegd: 06-07-2022, 11.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend een vrouw gewond geraakt toen ze door een auto werd aangereden terwijl ze in haar scootmobiel reed. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur bij de kruising van de President Rooseveltlaan en de Industrieweg. Een ambulanceteam en een rapid responder ontfermden zich over de gewonde. Het slachtoffer is rond 10.45 uur met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard van haar letsel is niets bekend.

De politie heeft van de betrokken automobilist een verklaring opgenomen. Hij mocht hierna zijn weg vervolgen. De scootmobiel van het slachtoffer is bij een bedrijf in de omgeving gestald. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend. Op de bewuste kruising gebeuren met enige regelmaat ongevallen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (7-7-2022 om 18:42)
Beterschap voor deze mevrouw, hopelijk valt het mee. Het is daar idd onduidelijk. Dan wel voorrang, dan weer niet.
René (7-7-2022 om 12:28)
als je je aan de regels houd en de verkeersregels kent, maakt het niet uit hoe de situatie is. opletten, kijken en je aan de regels houden. weet je het niet, bezoek dan het bedrijf wat aan die rotonde grenst
fietser (7-7-2022 om 10:10)
Mensen in een scootmobiel zouden een opvallende vlag moeten hebben. Het is trouwens een plek waar men het fietspad voorrang moet verlenen. Misschien toch eens zorgen dat de voorrang overal hetzelfde wordt, fietspad in de voorrang, een overstekende voetganger dien je ook altijd voor te laten gaan en puntenrijbewijs zo snel mogelijk invoeren.
Tissink (6-7-2022 om 13:30)
Het is daar een heel ongelukkige situatie, al jaren. Het verkeer komt van alle kanten en op sommige punten hebben fietsers voorrang en even verderop - op dezelfde weg - hebben de auto's voorrang. Ook zijn de bosjes soms best hoog, waardoor je het overzicht kwijt bent.
camiel (6-7-2022 om 12:43)
zolang de zogenaamde stedebouwkundigen en verkeersdeskundigen fietsers gebruiken als snelheids remmer in hun ontwerp zal dit blijven gebeuren. Dat is ook in goes rondom het station. En op deze weg in Vlissingen met die rare rotonde zal het ook blijven gebeuren. Er zijn nog steeds mensen die zich verbeelden dat ze op een Circuit zitten in een Formule 1 auto. Daar zou ook eens controle op moeten zijn.
Cookie-instellingen beheren