Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Persoon naar het ziekenhuis na botsing

Toegevoegd: 08-07-2022, 22.53 uur
Door: Remi Mesu

ZOUTELANDE - Bij een ongeluk bij Zoutelande is vrijdagavond één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 20.50 uur op de Zoutelandseweg bij Zoutelande. Een busje en een motor raakten daar door een nog onbekende toedracht met elkaar in botsing. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In verband met het ongeluk  was een rijstrook van de weg tijdelijk afgesloten. Het overige verkeer werd door een wegbeheerder langs de plek van het incident geleid. 

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de beide voertuigen te takelen. Daarna kon de weg weer volledig worden vrijgegeven voor het overige verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren