Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij aanrijding Oost-Souburg

Toegevoegd: 09-07-2022, 18.14 uur
Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een aanrijding op een kruispunt in Oost-Souburg zijn zaterdag aan het einde van de middag twee personen gewond geraakt.


De slachtoffers zaten op een scooter die rond 16.45 uur in botsing kwam met een kleine personenauto. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Doornluststraat, de Haaksbergenstraat, de Middenhofsingel en de Oudewaterlaan. Op de bewuste kruising gebeuren vaker ongevallen.

​Twee ambulanceteams kwamen ter plaatse om de gewonden naar het ziekenhuis te vervoeren. De politie heeft bij de betrokkenen een blaastest afgenomen, de automobilist bleef ongedeerd en mocht zijn weg vervolgen nadat hij tegenover de politie een verklaring had afgelegd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (9-7-2022 om 21:36)
Als het een rotkruispunt is die je niet beter kan maken zouden er meer alvorens af kunnen remmen links en rechts kijken achterom kijken en dan oversteken. Ik zie het veel niet gebeuren en men met een vaart erover gaan.
Cookie-instellingen beheren