Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 255 km

Belgische vrouw rijdt auto vast op wandelpad Westdorpe

Toegevoegd: 21-07-2022, 20.08 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Een Belgische automobiliste heeft vanavond haar personenauto vastgereden op een wandelpad in een park bij Westdorpe. De berging zal een flinke klus worden want de locatie is zeer moeilijk bereikbaar.


De vrouw reed rond 18.30 uur met haar auto over de Kreekdreef richting de Bernhardstraat. Deze weg loopt hier echter dood en verandert van een verharde weg in een wandelpad. De vrouw reed echter door en reed eerst een poosje deels over een akker om vervolgens bij het park uit te komen. Hier reed ze langs de visvijver maar op een bepaald punt werd het pad zo smal dat de Peugeot met de rechter wielen van het pad raakte en wegzakte.

Naast de politie werd ook de ambulancedienst opgeroepen maar de bestuurster bleek ongedeerd te zijn gebleven. Haar auto raakte wel beschadigd en het weghalen van het voertuig is geen eenvoudige klus. Op het wandelpad kan namelijk geen bergingsvoertuig komen. Naast het pad loopt wel een tweede pad maar ook bergen vanaf deze locatie lijkt erg moeilijk. Sowieso moet daarvoor een deel van de begroeiing worden weggehaald.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (21-7-2022 om 22:56)
man man man, na een belgische feestdag en een schaal met mosselen volledig de pad kwijt al
Jemig (21-7-2022 om 22:49)
Jemig, dat zijn van die mensen die met de auto het voetpad nemen, en lopend over de snelweg gaan. Levensgevaarlijk zulke lieden, ook hier mag wel een blaastestje op losgelaten worden.
AntiGSM (21-7-2022 om 22:47)
Het ergste is dat zulke "bestuurders" ook gewoon op de openbare weg rijden tussen het andere verkeer, kan er niets aan doen maar ik heb daar niet zoveel vertrouwen in....
Popeye (21-7-2022 om 22:29)
Belgische, vast, maar je vraagt je dan toch af waar die heeft 'afgereden'.
vanpuffelen (21-7-2022 om 21:58)
Tja tis toch echt een CROSS-OVER maar net iets te breed. Volgende keer een kleiner modelletje uitzoeken.
p (21-7-2022 om 21:38)
Die had vast heel wa pinten op???
Cookie-instellingen beheren