Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 120 km

Arrestatie na steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 22-07-2022, 22.05 uur
Foto 5 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (23-7-2022 om 13:13)
En alweer de zoveelste steek/schietpartij hier in Vlissingen. Gaat lekker met onze (lokale)maatschappij. Normen en waarden?, out of the window blijkbaar.
Ria (23-7-2022 om 11:29)
Denk dat we als inwoners maar naar de randstad moeten verhuizen…….aangezien randstadgedrag hier steeds vaker opduikt
Jumbo (23-7-2022 om 09:17)
Belachelijke posters overal van de burgemeester die oproept tot opruimen , met een knijpstok op het strand voor afval. Op zich niet verkeerd , echter het echte afval waar van weggekeken wordt moet eens opgeruimd worden
bram (23-7-2022 om 04:21)
Helaas, het gebeurt allemaal op loopafstand van je huis. Waardeloos dit soort gedrag. Steken is in en op wat voor manier !! Nog even en je kan je hond in deze buurt in de avond niet meer uitlaten. Belachelijk !! Fantastisch dat de politie nog enig helder beeld geeft en heel vaak de daders kan opsporen. De daders zijn gewoon misdaadplegers eerste klas. Tering lui die zo spoedig als mogelijk uit deze (onze) buurten moeten worden geweerd !! Ik kan ook ieder hufter waarschuwen, kom niet in mijn tuintje, psychologisch zal je dat NIET overleven !!
Cookie-instellingen beheren