Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Auto getakeld na ongeluk bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 28-07-2022, 11.05 uur - Update: 28-07-2022, 12.49 uur
Het ongeluk gebeurde op de N57 bij Vrouwenpolder.
Het ongeluk gebeurde op de N57 bij Vrouwenpolder.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - Een personenauto is donderdag beschadigd geraakt bij een ongeluk bij Vrouwenpolder. Het voertuig is door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.40 uur op de N57 ter hoogte van de verkeerslichten bij de Veerse Gatdam. Een personenauto liep daarbij schade aan de motorkap op. De politie en een weginspecteur van Rijkswaterstaat waren aanwezig om het verkeer om de plek van het ongeluk te leiden.

Uiteindelijk werden de auto en twee fietsen op een drager door bergingsbedrijf Van Halst getakeld en meegenomen. Volgens een woordvoerder van de politie zou de auto achterop een andere auto zijn gebotst. Ook het andere voertuig is door een berger getakeld en meegenomen. Bij het ongeval zou niemand gewond zijn geraakt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren